PERHATIAN ! Khas untuk lelaki yang nak tahan lebih lama ketika bersama pasangan. Ini berita baik untuk anda.

TERBONGKAR !

RAHSIA LELAKI TAHAN LEBIH LAMA

PL Supergel adalah salah satu produk yang membantu lelaki mengatasi masalah ejakulasi pra-matang, ngilu pada bahagian sulit dan sensitiviti melampau. Masalah ini boleh mengganggu atau ‘mencabar’ ego seorang lelaki ketika bersama pasangan.

Jika tidak diatasi segera, hubungan antara suami dan isteri akan dingin, rasa malu serta boleh menjadi punca penceraian antara suami dan isteri.

PL Supergel mengandungi campuran herba yang digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual lelaki. Anda perlu mengurut di bawah kepala ‘senjata’ anda menggunakan PL Supergel hanya sekali sebelum bersama pasangan.

 

MUNGKIN ANDA PERNAH MENGALAMI SITUASI MACAM NI !

“Ada ketikanya saya merasakan seperti BANK SPERMA sahaja, dia buat DEPOSIT dan pergi begitu sahaja. Pernah tengok ARNAB BERLARI? Mula dan tamat! Macam tulah. Saya pernah menyuarakan untuk menemaninya berjumpa doktor, nak usaha. Tetapi dia ENGGAN dan hanya tahu meminta maaf serta mengulangi janjinya untuk berusah lebih di lain masa”,

Wati, Gombak

“Suami saya mempunyai banyak persamaan dengan SUPERMAN … Kedua-duanya begitu CEPAT . Malah, ia selalunya berlaku SEBELUM pun sempat saya memasuki bilik tidur. Kadangkala, dengan hanya MENCAKAR belakang saya, dia sudah mencapai KLIMAKS nya.. cepat sangat pancut ”.

– Elina, Ampang

DIIKTIRAF

PL Super Gel Plus adalah satu produk herba 100% buatan tempatan. Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA menerusi analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM.

Apa Kata Mereka?

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Anda Pasti Berjaya… Itulah Jaminan Kami!

Wahai para suami sekalian. Jangan sampai nanti isteri mentertawakan kita 

Apalah abang ni… harap jer badan tegap, muka hensem tapi atas katil mmmm dah lah lembik cepat Game Over pulak tu, macam main game online”

Adus.. Untuk para suami janganlah kita menjadi lelaki “Touch & Go”. 

Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.

Tetapi… Anda tidak perlu bimbang kerana di sini ada jalan penyelesaiannya.

Apa Kata Mereka?

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Ya, Saya Berminat !

5 BOTOL

PENGGUNAAN 5 BULAN
RM400
RM 200
  • Percuma Penghantaran Bernilai RM10
  • Baucer Repeat Order RM10
  • Tiket Cabutan Bertuah
SET VVIP

3 BOTOL

PENGGUNAAN 3 BULAN
RM240
RM 140
  • Percuma Penghantaran Bernilai RM10
  • Baucer Repeat Order Bernilai RM10
  • Tiket Cabutan Bertuah
SET COMBO

BELI 1 + PERCUMA 1

PENGGUNAAN 2 BULAN
RM160
RM 100
  • Percuma Penghantaran Bernilai RM10
  • Baucer Repeat Order Bernilai RM10
  • Tiket Cabutan Bertuah
SET TRIAL

Anda risau duit dah bayar tapi barang tak sampai?

Jangan risau sebab anda tak perlu bayar dulu.

Anda order sekarang, barang dah sampai nanti baru bayar kepada abang posmen.

Amacam. Tak rugi kan?

DISCLAIMER: APA YANG KAMI NYATAKAN DI WEB INI ADALAH BENAR DAN TEPAT MENGIKUT FAKTA SEMASA DAN DARI ULASAN PENGGUNA SEBENAR. PENGGUNA DINASIHATKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI SEPERTI ARAHAN PADA PRODUK. NAMUN KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB JIKA SEBARANG MASALAH/KOMPLIKASI BERLAKU KEPADA PENGGUNA DI ATAS PENGGUNAAN PRODUK INI

PERTANYAAN LAIN :

No Telefon/Whatsapp : 0107953414